Tips och råd

Ventilationsrengöring och OVK

I vilken sorts hus du än bor är det viktigt att ventilationssystemet regelbundet ses över. Med våra undersökningar och rengörande åtgärder kan du göra en sund affär – för både komfort, hälsa och driftsekonomi!

Med rätta blicken
för din inomhusmiljö

En återkommande underhållsrengöring av ventilationssystemet är en hälsosam investering, inte minst i dagar då vi tillbringar allt mer tid inomhus. En bra ventilation besparar också våra byggnader – genom att undvika fuktskador och andra problem som kan uppstå när luften inte cirkulerar som den ska. Sist men inte minst bidrar en ventilation i balans till jämnare energiförbrukning – bra för miljön, men också positivt för elräkningen. Med oss får du hjälp hela vägen från rengöring till OVK.

Totalpaketet – För din villa

Var det länge sedan du kollade över ventilationen hemma? Med Totalpaketet har vi gjort det enkelt för dig som villaägare genom en helhetslösning. När du beställer tjänsten går vi igenom och rengör all frånluftsventilation i hemmet, kontrollerar luftflödet och injusterar samtliga frånluftsdon. Efter utfört arbete får du självklart ett intyg på arbetet.

Allt detta gör vi just nu till ett fast pris – 2 835 kr (efter ROT-avdrag).

Totalpaketet gäller ett system per hushåll i fastigheter med kvadratmeteryta upp till 150kvm. Har du en större fastighet går det bra att ringa oss för pris på arbetet.

Ventilationsrengöring och
OVK för BRF och förvaltning

Att rätt ventilation skapar trygghet och trivsel för de boende, det vet du redan. Med rätt inställda luftflöden, rena kanaler och underhållna filter får du också en fastighet som andas rätt. Som drar mindre energi och som besparar byggnaden från exempelvis fuktproblem. Med ett serviceabonnemang från Sot & Ventilationstjänst AB får du ett vakande öga på hela systemet – dessutom med det löpande underhållet inplanerat och klart.

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Prata med vår kundtjänst

Du kan givetvis också ringa vår kundtjänst om dina frågor. Du når oss helgfria vardagar 07.00-16.00 på telefon 021-13 02 83. Välkommen att höra av dig!    (*) Skriv in ditt personnummer om du istället för vanlig brevkorrespondens vill ha fortsatta aviseringar och viktig information från oss via e-tjänsten Kivra.